povestile lui povestila logo

POVEȘTILĂ ȘI CELE 5 PUTERI MAGICE


Povestila si cele 5 puteri magice este o carte de povești pe care trebuie să o practicați împreună, tu și copilul.

Povestila si cele 5 puteri magice este o carte motivațională, inspirațională și educativă.

În ea veți găsi întâmplări reale și învățăturile din fiecare situație, veți afla despre emoții și sentimente și, mai ales, veți învăța cum să fiți recunoscători împreună.

povestila si cele 5 puteri magice
CUM A PRINS VIAȚĂ ACEASTĂ CARTE

Această carte a căpătat viață printr-o Magie. Universul a făcut în așa fel încât eu să vă pot oferi aceste pagini. 

Scopul meu

Din totdeauna am simțit că scopul meu este să ajut, să fiu de folos. Îmi imaginam că voi fi învățătoare sau  profesoară, sau în orice caz, o meserie care implică lucratul cu copiii. De ce? Deoarece rezonez cu ei și mă simt bine în preajma lor, pentru că reușesc cu ușurință să intru în lumea lor și, mai ales, pentru că mi s-a confirmat de-a lungul timpului că am o putere magică care mă ajută să comunic cu ei. Toate păpușile mele știau să socotească, să spună poezii, să fredoneze cântecele și  chiar să joace în piese de teatru. Le-am fost profesor bun, ce pot să spun?! 

Copilărie și dezvoltare personală

Din copilăria mea nu au lipsit poveștile pe vinil, pe care le ascultam zi de zi și pe care le știam pe de rost. Când am învățat să citesc, aveam în fiecare zi oră de lectură cu păpușile.

Parcursul meu în școală și carieră a fost diferit față de ceea ce am simțit că este menirea mea. Când am conștientizat că drumul meu s-a înfundat, am decis că este nevoie de o schimbare, la mine sau la carieră. Pentru că nici la capitolul ”încredere și stimă de sine” nu excelam, am decis că este momentul să lucrez la dezvoltarea mea personală. Am citit zeci de cărți în domeniu, am participat la multe seminarii și am vizionat numeroase sesiuni de coaching. Însă, cel mai dificil este să pui în practică tot ceea ce înveți. Altfel, sunt doar niște pagini ale unei cărți nepublicate.

Recunoștință

După un șir de evenimente individuale, dar care au format un întreg, întocmai ca zalele unui lanț, am ajuns să descopăr și să înțeleg că la baza tuturor lucrurilor stă RECUNOȘTINȚA. Acest aspect apare în toate cărțile și este menționat de fiecare conferențiar, sub o formă sau alta.

Când am simțit pe pielea mea impactul major al unui simplu sentiment, am vrut să transmit “această putere magică” mai departe. Și astfel, o idee a prins rădăcini în mintea mea.

Ce-și doresc copiii?

Ce-și doresc cel mai mult copiii? Să li se spună povești și să petreacă timp cu familia. Ei au nevoie de atenție, de conectare, au nevoie să fie auziți, să fie înțeleși și să se simtă în siguranță. Copiii trebuie să știe că își pot împărtăși bucuriile, gândurile, dorințele și durerile. Dar cel mai important, copiii trebuie să se simtă iubiți. Cu un copil care se simte iubit și care are o relație sănătoasă și pozitivă cu familia, cooperarea va fi mult mai ușoară, în fiecare zi.

Misiunea mea

Și m-am întrebat ”Cum aș putea să aduc toate aceste elemente împreună?” Ascultând toate semnele pe care Universul mi le-a dat, am găsit răspunsul: prin povești cu mesaj pentru copii și familiile lor.

Astfel, ceea ce am simțit de la început că este menirea mea, s-a transformat  într-o carte de povești pentru cei mici și cei mari, deopotrivă. Nu este o carte clasică cu povești. Este o carte pe care trebuie să o practicați împreună, tu și copilul. În ea veți găsi întâmplări reale și învățăturile din fiecare situație, veți afla despre emoții și sentimente și, mai ales, veți învăța cum să fiți recunoscători împreună.


Poveștilă și cele 5 puteri magice


Veți descoperi prin jocuri, activități și povești, care sunt cele 5 puteri pe care fiecare dintre noi le are, dar și cum uităm, de cele mai multe ori, să le folosim. Lecțiile lui Poveștilă vă vor reaminti cum este să aveți speranță, să gândiți pozitiv, să vă realizați visurile și cum să vă bucurați de fiecare moment.

povestila si cele 5 puteri magice
CINE ESTE POVEȘTILĂ


Poveștilă este prietenul tău cel mai bun. 

Poveștilă poate fi un ursuleț, un pinguin, un flamingp, poate fi un iepuraș sau un pitic. 

În această aventură minunată, el va fi un ursuleț tare drăgălaș, jucăuș, respectuos, iubitor și înțelept. Dar mai presus de toate (e Secret ce vă spun acum)... mai presus de toate, este MAGIC. Are o putere mare, formată din 5 puteri mai mici, șiii... dacă stai lângă el și înveți din poveștile lui, vei descoperi și tu aceste puteri. Ține minte! Și tu ai aceste puteri în tine, dar încă nu știi asta. 

Poveștilă te va ajuta să le descoperi. 


povestila si cele 5 puteri magice
SCURTĂ PREZENTARE A CĂRȚII

Ajutat de prietenul lui cel mai bun, personajul principal va afla cum să se comporte în anumite situații, va învăța ce sunt sentimentele și emoțiile pe care le simte, și va învăța diferite trucuri pentru gestionarea acestora. Va învăța despre iubire, bunătate, compasiune, dar mai ales, cum să fie recunoscător.

Toate acestea, prin exemple din viața reală și prin diferite jocuri și activități, îmbrăcate în straiele a 20 de povești captivante.

TESTIMONIALE

Ce spun cititorii
DETALII CARTE

”Povestila si cele 5 puteri magice” este o carte de povești pentru cei mici și cei mari, deopotrivă.

O carte presarata cu intamplari reale, din care copiii pot invata sa fie mai buni, mai responsabili, mai curajosi. Invata sa daruiasca si sa primeasca iubire. 

Ajutat de prietenul lui cel mai bun, personajul principal va afla cum sa se comporte in anumite situatii, va invata ce sunt sentimentele si emotiile pe care le simte, si va invata diferite trucuri pentru gestionarea acestora. Va invata despre iubire, bunatate, compasiune, dar mai ales, cum sa fie recunoscator. 

Povești educative
Nu este o carte clasică cu povești. Este o carte pe care trebuie să o practicați împreună, tu și copilul. În ea veți găsi întâmplări reale și învățăturile din fiecare situație, veți afla despre emoții și sentimente și, mai ales, veți învăța cum să fiți recunoscători împreună.
Vârsta recomandată
+ 4 ani
Format
A5 (150x210 mm), copertă carton 300 g/mp, cu flapsuri
Număr de pagini
222 pagini, full color
Hârtie
albă, lucioasă, 150 g/mp

comandă cartea

poveStilA Si cele 5 puteri magice

povestila si cele 5 puteri magice
*5 lei din fiecare exemplar vândut vor fi donați către diferite cauze umanitare.

DE UNDE COmand?


COMANDĂ AICI

Comandă direct pe site

Comandă cartea ”Poveștilă și cele 5 puteri magice”
COMANDĂ PE FACEBOOK

Comandă pe pagina de Facebook,

Comandă cartea ”Poveștilă și cele 5 puteri magice”
COMANDĂ PE EMAG

Comandă pe EMAG.

Comandă cartea ”Poveștilă și cele 5 puteri magice”

Ascultă o poveste din cartea ”Povestila si cele 5 puteri magice”

PENTRU A ASCULTA ȘI ALTE POVEȘTI, ABONEAZĂ-TE LA CANALUL DE YOUTUBE ”POVEȘTILE LUI POVEȘTILĂ”
Mă abonez la canalul de Youtube al lui Poveștilă
CĂRȚI PERSONALIZATE

Copilului tău i se pare dificil să rețină numerele de telefon?

Poveștilă îi propune o metodă creativă pentru a învăța, prin intermediul jocului, cum să țină minte ușor numerele de telefon ale părinților.

povestila si cele 5 puteri magice
cOPERTĂ pERSONALIZATĂ

Fiind el însuşi personajul principal, copilul va înţelege şi îşi va însuşi cu uşurinţă mesajul cărţii, o va citi cu interes şi o va îndrăgi ca pe un dar special, pe care doar el l-a primit.

povestila si cele 5 puteri magice
PAGINI CARTONATE

Cartea are14 pagini (7 colaje), full color. Print pe hârtie fotografică profesională, lipit pe carton, pentru o rezistență îndelungată.

povestila si cele 5 puteri magice
personalizare interior

Copilul va zâmbi cu siguranţă în momentul în care va regăsi desenul lui în carte, numele și numerele de telefon ale părinților.


Mai multe detalii