povestile lui povestila logo
CARTE DEZVOLTARE PERSONALA PENTRU COPII

Carte dezvoltare personala pentru copii

De ce „Poveștilă și cele 7 pene magice” este o carte dezvoltare personală pentru copii?

O carte de povești este considerată o carte dezvoltare personală pentru copii atunci când furnizează nu doar povești captivante, ci și învățăminte și lecții de viață care contribuie la creșterea și dezvoltarea copiilor într-un mod pozitiv și care îi ajută să devină adulți echilibrați. Pentru a deveni adulți echilibrați, copiii trebuie să învețe:

- Să-și recunoască emoțiile și cum să le gestioneze;

- Să gândească pozitiv;

- Să își îmbrățișeze greșelile pentru a putea deveni mai buni;

- Să aibă o stimă de sine sănătoasă;

- Să treacă cu ușurință peste provocări;

- Să aibă încredere în forțele proprii;

- Să aibă curajul să își urmeze visurile;

- Să fie perseverenți și să nu renunțe;

      - Să facă față fricilor;

          -  Să fie empatici cu cei din jur;

- Să cunoască bunele maniere și să știe cum să se comporte în diferite situații.

Pe lângă toate acestea, poveștile lui Poveștilă îi învață pe copii valori importante de viață prezentate sub forma unor pene cu puteri magice, care îi ajută să își descopere resursele interioare, precum:

      *      Recunoștința

      *      Bunătatea

      *      Curajul

      *      Prietenia

      *      Încrederea

      *      Generozitatea

‼️

Având toate aceste lucruri sădite în minte de la o vârstă fragedă, copiii vor avea numai de câștigat. Orice copil merită să fie cea mai bună versiune a lui și să aibă succes. Pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie de o fundație solidă. Ei vor putea profita de ocaziile ce se ivesc pe parcursul vieții pentru că vor fi curajoși și încrezători în forțele proprii și mai ales recunoscători pentru tot ceea ce au.


„𝐏𝐨𝐯𝐞𝐬̦𝐭𝐢𝐥𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝟕 𝐩𝐞𝐧𝐞 𝐦𝐚𝐠𝐢𝐜𝐞" este o colecție captivantă de povești educative pentru copii inspirate din viața reală. Cartea conține 15 povești fascinante, fiecare cu un mesaj important despre recunoștință, bunătate, curaj, prietenie, generozitate și iubire. Aceste povești îi vor ajuta pe copii să dezvolte abilități esențiale precum controlul emoțiilor, empatia, stima de sine și îi vor inspira să fie mai buni și să își urmeze visurile. Dar cel mai important, îi vor ajuta să descopere 𝐦𝐚𝐠𝐢𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐢𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐥𝐨𝐫.

PACHET SPECIAL

Fiecare carte vine la pachet cu bonusuri grozave. Am creat materiale care se potrivesc perfect cu mesajele din carte, astfel încât copiii să-și dorească să citească și să descopere lucruri valoroase care îi vor însoți pe tot parcursul vieții.

Pachetul cuprinde:

- Carte „Poveștilă și cele 7 pene magice”

- Scrisoare personalizată de la Poveștilă

- Pană magică

- Carte de colorat cu jocuri

- Semn de carte

-Sacoșă cadou

carte dezvoltare personala pentru copii
Comanda
„Lecții de viață actuale, predate discret prin ... magie. Deopotrivă pe placul părinților și pe sufletul copiilor, această carte îmbină constructiv registrul real cu cel imaginar, fiind cu adevărat utilă întregii familii. Plasarea întâmplărilor în contexte familiare oferă sprijin real părinților, în timp ce magia relatărilor și tonul jucăuș fac ca lecțiile predate să-și găsească repede locul în inima copiilor. Personajele și aventurile de poveste prin care trec acestea au puterea de a ghida conduita copiilor în direcția formării deprinderilor sănătoase și a caracterului echilibrat.”
Cristina R. Ancuța Redactor
„Am fost foarte impresionată de cum, în al doilea volum din seria Poveștile lui Poveștilă, Mădălina ne poartă într-o călătorie captivantă alături de Poveștilă, de data aceasta personificând un papagal înțelept, dar în același timp și haios, pe care nu numai copiii îl vor îndrăgi, ci și adulții. Am râs și chiar am plâns în timp ce citeam paginile pe care se așterneau cuvintele ce ne transmit atâtea mesaje frumoase și din care putem încă învăța ce înseamnă empatia, curajul și... nu vă mai zic, mai bine citiți și voi. Recomand din suflet această carte!”
Andrada Cardaș Redactor

carte deZVOLTARE PERSONALA PENTRU COPII

Cele 7 pene magice
Citește mai multe despre cele 7 pene magice