povestile lui povestila logo
Eveniment lansare „POVEȘTILĂ ȘI CELE 7 PENE MAGICE”

Eveniment lansare „Poveștilă și cele 7 pene magice”

Am încheiat evenimentul cu succes! Poveștilă, chiar dacă are aripi și nu sanie trasă de reni, a ales sǎ întregească tabloul copilăriei cu o mulțime de fulgi de nea. Eu v-am spus cǎ este MAGIC! ✨❄️
Am fost foarte impresionată de numărul mare de copii și părinți prezenți la lansare. Știu cǎ timpul este o resursă prețioasă, așa cǎ, le mulțumesc din suflet celor care au ales sǎ fie acolo alături de mine. Le mulțumesc și celor care nu au reușit sǎ ajungǎ și mi-au lǎsat mesaje frumoase de susținere.
Sunt profund recunoscătoare pentru acele momente speciale! Am simțit energia celor prezenți și am fost copleșită de emoții.
Vǎ mulțumesc tuturor încă o dată că ați fost alături de mine! Îi mulțumesc soțului meu Ciprian Ispas pentru iubire, încredere, susținere și implicare! Le mulțumesc părinților mei, Ecaterina Matau & Gigi, care mi-au oferit o copilărie frumoasă și toată iubirea și încrederea din lume și care au avut mereu grijă de mine! Îi mulțumesc dnei Învățătoare Cristina Ancuta pentru toată implicarea, pentru răbdare, încredere și susținere! Le mulțumesc copiilor de la Școala Gimnazială Hălchiu care au acceptat cu bucurie să facă parte din scenetă și care au muncit enorm! Mulțumesc Cristina Ancuta, Andrada Cardaș și Marius Pavel că v-ați făcut timp să citiți manuscrisul, să îl corectați și să îmi oferiți un feedback constructiv. Le mulțumesc prietenilor care m-au ajutat să transform Piața cu Copaci într-un loc magic și tuturor celor care m-au încurajat și susținut pe tot parcursul. Le mulțumesc cititorilor mici și mari care m-au îndemnat sǎ scriu a doua carte. Îi mulțumesc Deliei - Delia Sandu care a acceptat cu bucurie provocarea de a modera evenimentul! Un om care a mi-a înlocuit aripile pe care le aveam cu unele mai mari pentru a putea zbura și mai sus. Le mulțumesc celor de la Coresi Shopping Resort, că au acceptat propunerea mea și m-au primit cu brațele deschise și mi-au pus la dispoziție tot ceea ce am avut nevoie pentru a organiza acest eveniment. Mulțumesc Diana Bjoza, Dana Anghelescu și tuturor angajaților de la Coresi pentru ajutor! Și nu în ultimul rând, le mulțumesc celor care au imortalizat evenimentul - Anca Moiceanu & Bogdan Negoiţă , că m-au ajutat ca atunci când voi fi o bunicuță simpatică, să pot retrăi și revedea acele momente minunate.
Mulțumesc tuturor! 🙏🙏🙏

Eveniment lansare carte de povesti pentru copii

Lansare carte de povesti

„Lecții de viață actuale, predate discret prin ... magie. Deopotrivă pe placul părinților și pe sufletul copiilor, această carte îmbină constructiv registrul real cu cel imaginar, fiind cu adevărat utilă întregii familii. Plasarea întâmplărilor în contexte familiare oferă sprijin real părinților, în timp ce magia relatărilor și tonul jucăuș fac ca lecțiile predate să-și găsească repede locul în inima copiilor. Personajele și aventurile de poveste prin care trec acestea au puterea de a ghida conduita copiilor în direcția formării deprinderilor sănătoase și a caracterului echilibrat.”
Cristina R. Ancuța Redactor
„Am fost foarte impresionată de cum, în al doilea volum din seria Poveștile lui Poveștilă, Mădălina ne poartă într-o călătorie captivantă alături de Poveștilă, de data aceasta personificând un papagal înțelept, dar în același timp și haios, pe care nu numai copiii îl vor îndrăgi, ci și adulții. Am râs și chiar am plâns în timp ce citeam paginile pe care se așterneau cuvintele ce ne transmit atâtea mesaje frumoase și din care putem încă învăța ce înseamnă empatia, curajul și... nu vă mai zic, mai bine citiți și voi. Recomand din suflet această carte!”
Andrada Cardaș Redactor

carte de povestI „Poveștilă și cele 7 pene magiC

Citește mai multe despre cele 7 pene magice

DESPRE MINE


Pasiunile mele sunt fotografia, pictura, cărțile, dezvoltarea personală, filmele, muzica, sportul și dansul, dar cel mai bine mă simt în lumea copiilor și a poveștilor.

 

Din totdeauna am simțit că scopul meu este să ajut, să fiu de folos. Îmi imaginam că voi fi învățătoare sau profesoară, sau în orice caz, o meserie care implică lucratul cu copiii.

Din copilăria mea nu au lipsit poveștile pe vinil, pe care le ascultam zi de zi și pe care le știam pe de rost. Când am învățat să citesc, aveam în fiecare zi oră de lectură cu păpușile.

Nu cred că m-am gândit vreodată că voi scrie cărți de povesti pentru copii.

Când am ajuns să descopăr și am înțeles că la baza tuturor lucrurilor stă RECUNOȘTINȚA, am vrut să transmit ”această putere magică” mai departe.

La începutul anului 2021, mi-am redescoperit pasiunea pentru scris și l-am creat pe Poveștilă - ursulețul MAGIC, care spune povesti pentru copii - povești inspiraționale și educative, pentru cei mici și cei mari, deopotrivă. 

povesti pentru copii
citește mai mult

Cărți de povești pentru copii

Poveștilă și cele 5 puteri magice  este prima carte de povesti pentru copii din seria Poveștile lui Poveștiă.

povesti pentru copii

POVEȘTILĂ ȘI CELE 5 PUTERI MAGICE

”Magia vine din interior. Trebuie doar să îi faceți loc să iasă la suprafață și să vă cuprindă.”


Veți descoperi prin jocuri, activități și povești inspirate din viața reală, care sunt cele 5 puteri pe care fiecare dintre noi le are, dar și cum uităm, de cele mai multe ori, să le folosim. Lecțiile lui Poveștilă vă vor reaminti cum este să aveți speranță, să gândiți pozitiv, să vă realizați visurile și cum să vă bucurați de fiecare moment.

CITEȘTE MAI MULT

CĂRȚI DE POVESTI PENTRU COPII PERSONALIZATE

POVEȘTILĂ ȘI POVESTEA NUMERELOR


Copilului tău i se pare dificil să rețină numerele de telefon?


carti de povesti pentru copii
CITEȘTE MAI MULT

ALTE ARTICOLE PE BLOG

Cărți de povesti pentru copii

povestile lui povestila testimoniale
Cel mai frumos mărțișor

Am primit cel mai frumos mărțișor - un mesaj vocal care m-a uns la suflet.

Citește mai mult
carti de povesti pentru copii
Poveste de adormit copiiu003cdivu003e-audio-u003c/divu003e

Cu această poveste a început aventura mea în această lume minunată. Încurajată de părinții lui Rareș și de soțul meu să înregistrez povești audio, mi-a venit o altă idee. De de să citesc poveștile altor autori, când aș putea să creez alte povești? 

Mergi la poveste
carti de povesti pentru copii
Întâmplare amuzantă

V-am spus data trecută că îmi plăcea nespus de mult să ascult povești pe vinil. Aveam mai puțin de 5 ani când părinții m-au învățat cum să folosesc pickup-ul și aveam mare grijă să nu se zgârie plăcile sau să nu stric acul. După ce le ascultam, le puneam la loc în copertă.

Citește mai mult

CĂRȚI DE POVESTI PENTRU COPII

POVEȘTILE LUI POVEȘTILĂ  - PE YOUTUBE

ABONEAZÂ-TE