povestile lui povestila logo
LANSARE CARTE DE POVESTI „POVEȘTILĂ ȘI CELE 7 PENE MAGICE”

Lansare carte de povesti pentru copii

Lansare carte de povesti pentru copii - al doilea volum din seria Poveștile lui Poveștilă – „𝐏𝐨𝐯𝐞𝐬̦𝐭𝐢𝐥𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝟕 𝐩𝐞𝐧𝐞 𝐦𝐚𝐠𝐢𝐜𝐞”.

📣 Evenimentul va avea loc duminică, 26 noiembrie 2023, începând cu ora 12:00, la Coresi Shopping Resort în Piața cu Copaci.

Vă aștept cu mic, cu mare, frățiori și surioare, cu multe surprize, voie bună și cu o sesiune de autografe! 🤩🥳

Cine este Poveștilă? Poveștilă este un personaj magic, iubitor, înțelept și amuzant, care va poposi în familia Emei și va locui acolo o perioadă, până când aceștia vor descoperi că și ei sunt puțin magici. Ema se confruntă cu provocările vârstei de 7 ani și este copleșită de emoții în rolul de soră mai mare. Darurile lui Poveștilă, sub forma unor Pene Magice, o vor învăța pe Ema despre prietenie, bunătate și recunoștință, o vor ajuta să-și controleze emoțiile și să-și învingă temerile. Ema va învăța cum să se comporte ca o domniță în diferite situații, va învăța despre bullying, onestitate, responsabilitate și multe alte lucruri valoroase, prin diferite jocuri și activități, îmbrăcate în straiele a 15 povești captivante.

Evenimentul este gratuit și potrivit copiilor de la 5 până la 10 ani.

Vă aştept cu muuult drag și zâmbet! 😃🥰😍
Aşa că, save the date!

Pe 26 noiembrie, Piața cu Copaci din Coresi devine 𝐌𝐀𝐆𝐈𝐂𝐀̆!

Nu uitați să confirmați participarea pe pagina de Facebook a evenimentului! 

Eveniment lansare carte de povesti pentru copii

‼️ Prin participarea la acest eveniment vă exprimați implicit acordul privind filmarea, fotografierea și potențiala difuzare a imaginilor astfel captate, live sau înregistrate, pe Facebook, Instagram, TikTok sau pe website-ul autorului, precum și în materiale de promovare a evenimentului.

Lansare carte de povesti

Confirmă participarea la eveniment
lansare carte de povesti
„Lecții de viață actuale, predate discret prin ... magie. Deopotrivă pe placul părinților și pe sufletul copiilor, această carte îmbină constructiv registrul real cu cel imaginar, fiind cu adevărat utilă întregii familii. Plasarea întâmplărilor în contexte familiare oferă sprijin real părinților, în timp ce magia relatărilor și tonul jucăuș fac ca lecțiile predate să-și găsească repede locul în inima copiilor. Personajele și aventurile de poveste prin care trec acestea au puterea de a ghida conduita copiilor în direcția formării deprinderilor sănătoase și a caracterului echilibrat.”
Cristina R. Ancuța Redactor
„Am fost foarte impresionată de cum, în al doilea volum din seria Poveștile lui Poveștilă, Mădălina ne poartă într-o călătorie captivantă alături de Poveștilă, de data aceasta personificând un papagal înțelept, dar în același timp și haios, pe care nu numai copiii îl vor îndrăgi, ci și adulții. Am râs și chiar am plâns în timp ce citeam paginile pe care se așterneau cuvintele ce ne transmit atâtea mesaje frumoase și din care putem încă învăța ce înseamnă empatia, curajul și... nu vă mai zic, mai bine citiți și voi. Recomand din suflet această carte!”
Andrada Cardaș Redactor

Lansare carte de povestI „Poveștilă și cele 7 pene magiC

Citește mai multe despre cele 7 pene magice

DESPRE MINE


Pasiunile mele sunt fotografia, pictura, cărțile, dezvoltarea personală, filmele, muzica, sportul și dansul, dar cel mai bine mă simt în lumea copiilor și a poveștilor.

 

Din totdeauna am simțit că scopul meu este să ajut, să fiu de folos. Îmi imaginam că voi fi învățătoare sau profesoară, sau în orice caz, o meserie care implică lucratul cu copiii.

Din copilăria mea nu au lipsit poveștile pe vinil, pe care le ascultam zi de zi și pe care le știam pe de rost. Când am învățat să citesc, aveam în fiecare zi oră de lectură cu păpușile.

Nu cred că m-am gândit vreodată că voi scrie cărți de povesti pentru copii.

Când am ajuns să descopăr și am înțeles că la baza tuturor lucrurilor stă RECUNOȘTINȚA, am vrut să transmit ”această putere magică” mai departe.

La începutul anului 2021, mi-am redescoperit pasiunea pentru scris și l-am creat pe Poveștilă - ursulețul MAGIC, care spune povesti pentru copii - povești inspiraționale și educative, pentru cei mici și cei mari, deopotrivă. 

povesti pentru copii
citește mai mult

Cărți de povești pentru copii

Poveștilă și cele 5 puteri magice  este prima carte de povesti pentru copii din seria Poveștile lui Poveștiă.

povesti pentru copii

POVEȘTILĂ ȘI CELE 5 PUTERI MAGICE

”Magia vine din interior. Trebuie doar să îi faceți loc să iasă la suprafață și să vă cuprindă.”


Veți descoperi prin jocuri, activități și povești inspirate din viața reală, care sunt cele 5 puteri pe care fiecare dintre noi le are, dar și cum uităm, de cele mai multe ori, să le folosim. Lecțiile lui Poveștilă vă vor reaminti cum este să aveți speranță, să gândiți pozitiv, să vă realizați visurile și cum să vă bucurați de fiecare moment.

CITEȘTE MAI MULT

CĂRȚI DE POVESTI PENTRU COPII PERSONALIZATE

POVEȘTILĂ ȘI POVESTEA NUMERELOR


Copilului tău i se pare dificil să rețină numerele de telefon?


carti de povesti pentru copii
CITEȘTE MAI MULT

ALTE ARTICOLE PE BLOG

Cărți de povesti pentru copii

povestile lui povestila testimoniale
Cel mai frumos mărțișor

Am primit cel mai frumos mărțișor - un mesaj vocal care m-a uns la suflet.

Citește mai mult
carti de povesti pentru copii
Poveste de adormit copii
-audio-

Cu această poveste a început aventura mea în această lume minunată. Încurajată de părinții lui Rareș și de soțul meu să înregistrez povești audio, mi-a venit o altă idee. De de să citesc poveștile altor autori, când aș putea să creez alte povești? 

Mergi la poveste
carti de povesti pentru copii
Întâmplare amuzantă

V-am spus data trecută că îmi plăcea nespus de mult să ascult povești pe vinil. Aveam mai puțin de 5 ani când părinții m-au învățat cum să folosesc pickup-ul și aveam mare grijă să nu se zgârie plăcile sau să nu stric acul. După ce le ascultam, le puneam la loc în copertă.

Citește mai mult

CĂRȚI DE POVESTI PENTRU COPII

POVEȘTILE LUI POVEȘTILĂ  - PE YOUTUBE

ABONEAZÂ-TE