povestile lui povestila logo

MĂDĂLINA M. ISPAS

POVESTILE LUI POVESTILA

Povestile lui Povestila este proiectul meu de suflet.

Povestile lui Povestila sunt povesti motivationale, inspirationale si educative.

povestile lui povestila
povestile lui povestila

MĂDĂLINA M. ISPAS

CE NU ȘTIȚI DESPRE MINE

Am absolvit Facultatea de Științe Economice și profesez ca economist. Sunt antreprenoare și conduc afacerea împreună cu soțul meu. Alături de el, fotografiez la evenimente private.În timpul liber, mă ocup și de afacerea cu obiecte pictate și decorate manual. La începutul anului 2021, mi-am descoperit pasiunea pentru scris și l-am creat pe Poveștilă - ursulețul MAGIC, care spune povești inspiraționale și educative, pentru cei mici și cei mari, deopotrivă.

Iubesc copiii și cel mai bine mă simt în lumea lor și a poveștilor.

Iubesc copiii și cel mai bine ma simt in lumea lor. Iubesc animalele, în special câinii, dar niciodată nu am avut unul. Mă îngrozesc paianjenii, șerpii și gândacii. Iubesc păsările și am acasă doi papagali Nimfă

Culoarea mea preferată este albastru. Ador marea și mă liniștește sunetul valurilor. ine mă simt în lumea lor și a poveștilor.

Sunt foarte empatică. Râd mult dar și plâng. Plâng la filme, la emisiuni, plâng când văd animale torturate și copii care trăiesc in sărăcie. Îmi place să dăruiesc și mă hrănesc cu bucuria celor care primesc.

Sunt tăcută atunci când nu mă simt în largul meu. Sunt tăcută când vreau să observ anumite lucruri. Sunt tăcută atunci când sunt prinsă în gândurile mele. Dar de cele mai multe ori sunt vorbăreață. Vorbesc mult dar nu îmi place să vorbesc în public. Discursurile și prezentările încă mă fac să tremur. Sunt foarte emotivă. Nu reușesc să îmi controlez emoțiile, dar lucrez la acest aspect.

Îmi place toamna. Ador plimbările prin pădure. 

Îmi place să mă plimb cu bicicleta și cu rolele.

Îmi place să citesc, să ascult muzică și să dansez. Îmi plac filmele și piesele de teatru.

Aș putea mânca la orice oră: pizza, paste sau cartofi prăjiți. Ador cafeaua și mirosul acesteia. Îmi place să gătesc, dar las dezastru în urma mea.

Îmi plac provocările. Sunt încăpățânată, competitivă și foarte ambițioasă. Pentru mine nu există “nu pot”. 

AUTOR CĂRȚI DE POVEȘTI PENTRU COPII

POVESTILE LUI POVESTILA

Din totdeauna am simțit că scopul meu este să ajut, să fiu de folos. Îmi imaginam că voi fi învățătoare sau  profesoară, sau în orice caz, o meserie care implică lucratul cu copiii. De ce? Deoarece rezonez cu ei și mă simt bine în preajma lor, pentru că reușesc cu ușurință să intru în lumea lor și, mai ales, pentru că mi s-a confirmat de-a lungul timpului că am o putere magică care mă ajută să comunic cu ei. Toate păpușile mele știau să socotească, să spună poezii, să fredoneze cântecele și  chiar să joace în piese de teatru. Le-am fost profesor bun, ce pot să spun?! 

Din copilăria mea nu au lipsit poveștile pe vinil, pe care le ascultam zi de zi și pe care le știam pe de rost. Când am învățat să citesc, aveam în fiecare zi oră de lectură cu păpușile.

Parcursul meu în școală și carieră a fost diferit față de ceea ce am simțit că este menirea mea. Când am conștientizat că drumul meu s-a înfundat, am decis că este nevoie de o schimbare, la mine sau la carieră. Pentru că nici la capitolul ”încredere și stimă de sine” nu excelam, am decis că este momentul să lucrez la dezvoltarea mea personală. Am citit zeci de cărți în domeniu, am participat la multe seminarii și am vizionat numeroase sesiuni de coaching. Însă, cel mai dificil este să pui în practică tot ceea ce înveți. Altfel, sunt doar niște pagini ale unei cărți nepublicate.

După un șir de evenimente individuale, dar care au format un întreg, întocmai ca zalele unui lanț, am ajuns să descopăr și să înțeleg că la baza tuturor lucrurilor stă RECUNOȘTINȚA. Acest aspect apare în toate cărțile și este menționat de fiecare conferențiar, sub o formă sau alta.

Când am simțit pe pielea mea impactul major al unui simplu sentiment, am vrut să transmit “această putere magică” mai departe. Și astfel, o idee a prins rădăcini în mintea mea.

Ce-și doresc cel mai mult copiii? Să li se spună povești și să petreacă timp cu familia. Ei au nevoie de atenție, de conectare, au nevoie să fie auziți, să fie înțeleși și să se simtă în siguranță. Copiii trebuie să știe că își pot împărtăși bucuriile, gândurile, dorințele și durerile. Dar cel mai important, copiii trebuie să se simtă iubiți. Cu un copil care se simte iubit și care are o relație sănătoasă și pozitivă cu familia, cooperarea va fi mult mai ușoară, în fiecare zi.

povestile lui povestila
povestile lui povestila

POVEȘTILĂ ȘI CELE 5 PUTERI MAGICE

Și m-am întrebat ”Cum aș putea să aduc toate aceste elemente împreună?” Ascultând toate semnele pe care Universul mi le-a dat, am găsit răspunsul: prin povești cu mesaj pentru copii și familiile lor.

Astfel, ceea ce am simțit de la început că este menirea mea, s-a transformat  într-o carte de povești pentru cei mici și cei mari, deopotrivă. Nu este o carte clasică cu povești. Este o carte pe care trebuie să o practicați împreună, tu și copilul. În ea veți găsi întâmplări reale și învățăturile din fiecare situație, veți afla despre emoții și sentimente și, mai ales, veți învăța cum să fiți recunoscători împreună.

Veți descoperi prin jocuri, activități și povești, care sunt cele 5 puteri pe care fiecare dintre noi le are, dar și cum uităm, de cele mai multe ori, să le folosim. Povestile lui Povestila vă vor reaminti cum este să aveți speranță, să gândiți pozitiv, să vă realizați visurile și cum să vă bucurați de fiecare moment.

MAI MULTE DETALII

TESTIMONIALE

Ce spun cititorii

povestile lui povestila

Comandă cartea

”Poveștilă și cele 5 puteri magice”

Comandă pe EMAG
COMANDĂ

Ascultă o poveste din cartea ”POVEȘTILĂ ȘI CELE 5 PUTERI MAGICE” 

POVEȘTILE LUI POVEȘTILĂ  - PE YOUTUBE

ABONEAZÂ-TE

Comandă cărți personalizate


Comandă pe EMAG

COMANDĂ PE EMAG

Comandă pe site

COMANDĂ PE SITE